Altibox-Logo
online-backup

BOF Sikker Lagring: Enkelt og automatisk

Lenge siden du tok backup av bildene dine? Med BOF Sikker Lagring har du alltid sikkerhetskopi av dine datafiler på et trygt sted. Du får også et personlig webgrensesnitt med tilgang til dine data uansett hvor du måtte befinne deg.

BOF Sikker Lagring sørger for enkel og automatisk backup av filene dine til nettskyen. Du har personlig tilgang hvor som helst, når som helst og du kan også dele dine filer uten problemer og begrensninger.

bilde

Ta vare på dine minner

Våre datamaskiner har blitt en større del av livet vårt. For mange har den erstattet fotoalbum, musikk- og videosamlinger, handlevaner og måten vi kommuniserer på. Med alt lagret på samme sted, øker også faren for miste alt.

Datamaskiner varer ikke evig. De blir utsatt for virusangrep, tyveri, brann, de mistes eller kan bli ødelagt på annen måte. Med BOF Sikker Lagring er du trygg på at dine viktige datafiler er sikkert oppbevart i din ”digitale bankboks” utenfor huset til enhver tid. Du får tilgang til alle dine bilder og filer via et personlig webgrensesnitt, uansett hvor du befinner deg.

iPhone-Applikasjon

Gratis eller ubegrenset

BOF Sikker Lagring er gratis for alle våre kunder. Det gjelder for inntill 5 GB lagring. Ønsker du mer lagring så kan vi blant annet tilby ubegrenset lagringsplass til kun kr 49,- pr mnd. Alt du trenger å gjøre er å opprette en brukerkonto, laste ned programvaren og velge de mappene du ønsker å ta automatisk backup av. Deretter gjør BOF Sikker Lagring resten. Du trenger ikke å bekymre deg for backup, hver gang du bruker din datamaskin og er koblet til internett sørger Sikker Lagring for automatisk og kontinuerlig backup av alle endrigner du gjør.

Trykk her for oversikt over abonnementspriser på BOF Sikker Lagring