Altibox-Logo

Røyken og Hurums første Altibox-kunde er svært godt fornøyd!

Tor Wigulf Christensen er den aller første kunden som fikk installert Altibox og etter han har det kommet flere. 73 prosent av husstandene i Katrineåsen har nå sagt ja, og de skal få Altibox i hus før jul.

Husets datamaskin

-Interaktiviteten og hastigheten er den store forskjellen etter at vi installerte Altibox, sier en fornøyd Christensen.

-Det er som å ha en datamaskin i huset som styrer internett, TV og Telefon og ikke bare går det fort når vi bruker internett, men vi får fantastiske TV-bilder og har så mange muligheter vi ikke har hatt tidligere, sier Christensen som gleder seg til og utforske enda mer.

-Snart går turen til hytta og selv om TV-en ikke skal være i fokus, skal det bli spennende å prøve ut tjenesten Chill som gir deg mulighet til å se TV og film hvor du vil, sier Tor Wigulf Christensen fornøyd.  Trykk her for mer informasjon om Altibox Chill

Flere tusen oppkoblinger
De neste tre årene vil det kobles opp flere tusen Altibox-kunder i Røyken og Hurum og for å markere den aller første tilkoblingen i området møtte daglig leder i BOF, Bernt Otto Follestad opp med kake til Tor Wigulf Christensen.

Vi er nå i full gang med å koble opp flere kunder, men det er alltid spesielt med den første sier Follestad som sier at målsetningen er og fibre opp hele Røyken og Hurum.

-Hvis ikke våre selgere har vært på besøk hos deg er det bare å melde sin interesse via våre hjemmesider og vi tar kontakt, sier Bernt Otto Follestad som ønsker alle fiberinteresserte hjertelig velkommen.

Meld din interesse for Altibox fiber fra BOF